Sense for Innovation helpt ondernemers IoT Business Concepts in de markt te zetten

The Internet of Things heeft een enorme potentie voor ondernemers om nieuwe technologie te ontwikkelen en bestaande technologie te verbeteren. Aan ideeën voor IoT is geen gebrek, maar ervaring om IoT-projecten succesvol te voltooien is schaars. Wij hebben die ervaring in huis, en de productiecapaciteit om een project van begin tot eind in te richten en succesvol te voltooien.

Sense for Innovation is een Nederlands bedrijf met een technologielab in India onder Nederlands management

Al meer dan 5 jaar ontwikkelen we nieuwe business concepts, zoals voor PestWatcher, plaagdiermanagement met intelligente sensoren.

Ons doel is organisaties en ondernemers te helpen innoveren met het Internet of Things

Business modellen, design, techniek, productie en investeringen zijn onze gereedschappen. In een markt die op zoek is naar nieuwe verdienmodellen bieden wij toegang tot kennis, ervaring, productiecapaciteit en kapitaal voor de ontwikkeling van IoT-projecten.

Onze doelgroepen zijn ondernemers, start-ups, ontwikkelaars en investeerders

Denkers en doeners die een betrouwbare partner zoeken om hun ideeën te ontwikkelen en kapitaal kansrijk te investeren in nieuwe markten en technologieën.

Meer weten?

Neem contact op met Harry Viet voor meer informatie.

Workflow IoT

Met onze IoT-workflow heb je alle onderdelen in het proces helder voor ogen. Het legt de basis voor nieuwe business concepts en bestaande die aan vernieuwing toe zijn.

White Paper Internet of Things Projectaanpak

In deze white paper beschrijven we uitgebreid hoe je stap voor stap een IoT-project inricht en tot een goed einde brengt. Van Feasibility Check tot (grootschalige) Manufactoring.

Why, How, What

Onze antwoorden op de 3 vragen ‘Why, How, What’ komen vooral voort uit onze eigen interesse in nieuwe business concepts. We ‘spelen’ al flink wat jaren met big data en software. En door onze eigen ontwikkelfabriek in India kunnen we de lead nemen in nieuwe concepten.

Go Smart Industry Kamer van Koophandel

Go Smart Industry is het initiatief van de Kamer van Koophandel om Internet of Things in Nederland te stimuleren. Sense for Innovation werkt nauw samen met de KvK op dit terrein.

Download de white paper IoT Business Concepts Workflow

Aan ideeën geen gebrek. Maar welke hebben voldoende potentie? Hoe gaat u het aanpakken? In deze white paper beschrijven we de 7 stappen om IoT business concepts succesvol naar de markt te brengen. Meer weten? Maak een afspraak met Harry Viet voor een eerste toetsing.

Hoe gaat u het aanpakken?